Kesäteatterit Suomessa

Kesän teatterinäytöksiä järjestetään eri puolella Suomea enimmäkseen harrastelijateattereiden voimin. Suomessa on vaihtelevasti noin 600-700 erilaista kesäteatteria. Lisäksi eri kaupunkien teattereiden, ammattilaisnäyttelijät ovat mukana suosituissa kesäteattereissa. Voit kuitenkin nähdä erilaisissa kesän teatteri ohjelmistoissa myös oman suositun näyttelijän esiintymässä. Seuraa kesäteattereiden tulevia ohjelmia ja näytöksiä ja varaa paikkasi.

Kesäteatteri on yksi suositeltava kotimaan matkailun tapahtuma, mihin kannattaa osallistua. 

Kesäteatterissa koet viihdyttäviä näytöksiä kuten suositut musikaalit, hauskat komediat, parhaimmat improvisaatiot ja ajankohtaisia aiheita näyttelijöiden esittämänä. Kesäteattereiden suosituimpiin ohjelmiin kuuluvat erilaiset henkilökuvat ja heidän elämästään kertovat draamat. Myös lapsiperheet ja nuoriso on huomioitu kesäteatterinäytöksissä. Ohjelmistoa ja näytöksiä on kesäteattereissa kaiken ikäisille.

Kannattaa tutustua kesäteattereiden ohjelmistoon ja varata oma paikka ajoissa. Suosituimmat kesäteatterinäytökset myydään nopeasti loppuun.

Tutustu kesäteattereihin ja näytöksiin.

Kesäteatterit Lappeenrannan, Seinäjoen, Mikkelin, Kajaanin, Hämeenlinnan, Kokkolan, Jyväskylän, Kotkan, Rovaniemen, Tampereen, Vaasan, Joensuun, Kuopion, Lahden, Porin ja Turun seudulla.
https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml