Kauppakeskukset Espoo

20.01.2023

Espoossa sijaitsee 11 eri kokoista kauppakeskusta. Kauppakeskus Ainoa, Entresse, Espoontori, Galleria, Iso Omena, Liila, Lippulaiva, Merituuli, Niitty, Sello ja Suuris.

Kauppakeskus Ainoa

Kauppakeskus Ainoa. Länsituuli 5, Espoo

Kauppakeskus AINOA on sadan uniikin sisutusliikkeen, trendikkään muotimyymälän, korkeatasoisen kahvilan ja ravintolan sekä laadukkaan palvelun kauppakeskus. Kauppakeskuksesta löydät suosittuja ketjuliikkeitä, pienempiä erikoisliikkeitä sekä 1 500 neliömetrin ravintolamaailman, AINOA Food Gardenin, mistä löytyy taatusti herkkuja jokaiseen makuun.

Kauppakeskus Entresse

Kauppakeskus Entresse. Siltakatu 11, Espoo

Entresse on Espoon keskuksessa sijaitsevasta kauppakeskus, josta löydät isojen ketjujen liikkeitä sekä pieniä erikoisliikkeitä. Löydät yksilöllisiä ratkaisuja kotiin, pukeutumiseen kuin kauneuteen ja hyvinvointiin. Ostosten ohella voit nauttia myös virkistävistä kahvila- ja ravintolapalveluista. Kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsee myös Entressen kirjasto.

Kauppakeskus Espoontori

Kauppakeskus Espoontori. Kamreerintie 3, Espoo

Espoontori sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon keskuksen rautatieaseman vieressä. Kauppakeskukseen on helppo tulla busseilla ja junalla. Ilmainen pysäköinti. Päivittäistavaraliikkeiden lisäksi Espoontorilla sinua palvelee lähes 30 erikoisliikettä.

Kauppakeskus Galleria

Kauppakeskus Galleria Leppävaara. Konstaapelinkatu 4, Espoo

Leppävaaran Galleria on kauppakeskus Espoossa. Kauppakeskus toimii kahdessa kerroksessa, Turuntien pohjoispuolella Leppävaarassa. Päivittäistavaroita löydät K-Supermarket Leppävaarasta. Lisäksi kahvila ja ravintola sekä hyvinvointipalveluja tarjoavia yrityksiä.

Kauppakeskus Iso Omena

Kauppakeskus Iso Omena. Piispansilta 11, Espoo 

Iso Omena on yhdistelmä muotia, sisustusta, kenkiä, kauneutta, hyvinvointia, herkkuja, leffoja, seikkailuita ja elämyksiä. Kauppakeskus Iso Omenassa on yli 220 liikettä, reilut 50 ravintolaa ja kahvilaa ja kattavat kunnalliset palvelut terveysasemasta kirjastoon.

Kauppakeskus Liila

Kauppakeskus Liila. Martinsillantie 10, Espoo 

Kauppakeskus Liilassa sinua palvelee yli 20 kodin ja harrastamisen erikoisliikettä saman katon alla. Kauppakeskuksesta sijaitsee myös liikuntakeskus ja kaksi ravintolaa. Kauppakeskus Liila sijaitsee Länsiväylän varrella. Liilassa on yli 550 pysäköintipaikkaa, 4h maksutonta pysäköintiaikaa, neljä sähköautojen latauspaikkaa ja tankkauspiste.

Kauppakeskus Lippulaiva

Kauppakeskus Lippulaiva. Espoonlahdenkatu 8, Espoo 

Lippulaiva on Espoon uusi kauppa- ja kaupunkikeskus. Lippulaivassa on yli 100 liikettä. Ravintolan, kahvilan ja muiden palveluiden lisäksi päiväkoti, terveyspalveluita, kirjasto, Elixian liikuntakeskus sekä ruokakaupat Lidl, Prisma, K-market sekä K-Supermarket.

Kauppakeskus Merituuli

Kauppakeskus Merituuli. Isonniitynkuja 2, Espoo

Kauppakeskus Merituuli sijaitsee Espoon Suomenojalla. Kauppakeskus Merituulessa sijaitsevat yritykset: Budget Sport, F-musiikki, Hesburger, HopLop, Intersport, K-rauta, K-Supermarket, Kiinteistömaailma, Pakukympillä, Pisarameri ja WTC Barbers.

Kauppakeskus Niitty

Kauppakeskus Niitty. Merituulentie 36, Espoo

Kauppakeskus Niitty sijaitsee Espoon Niittykummussa. Kauppakeskus Niitystä palvelee K-Supermarket ja S-market, Alko, R-kioski, hammaslääkäriasema, muutama kahvila ja ravintola sekä parturi-kampaamo.

Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sello. Leppävaarankatu 3-9, Espoo

Kauppakeskus Sello on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakeskuksista. Kauppakeskus Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Yli 160 liikkeen joukosta löydät kattavan valikoiman niin muodin, sisustuksen, vapaa-ajan kuin hyvinvoinnin liikkeitä. Kauppakeskus Sellossa on lähes 40 kahvilaa ja ravintolaa.

Kauppakeskus Suuris

Kauppakeskus Suuris. Kynäkatu 6, Espoo

Kauppakeskus Suuris sijaitsee Espoon Suurpellossa. Runsaasti maksutonta parkkitilaa parkkikiekolla.


https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml