Kauppakeskukset Helsinki

20.01.2023

Helsingissä sijaitsee 21 kauppakeskusta.

Kauppakeskukset Helsingissä ovat Arabia, Citycenter, Columbus, Easton, Forum, Helsinki Outlet, Hertsi, Itis, Kaari, Kamppi, Kluuvi, Kämp Galleria, Lanterna, Lauttis, Malmin Nova, Malmintori, Redi, Ristikko, Ruoholahti, Saari ja Tripla.

Kauppakeskus Arabia

Kauppakeskus Arabia. Hämeentie 111, Helsinki

Kauppakeskus Arabiassa on runsaat päivittäisasioinnin palvelut sekä houkutteleva ruoka- ja kahvilatarjonta. Kaksi tuntia ilmaista pysäköintiaikaa.

Kauppakeskus Citycenter

Kauppakeskus Citycenter. Kaivokatu 8, Helsinki

Kauppakeskus Citycenteristä löytyy kymmeniä liikkeitä ja ravintoloita. Ravintolamaailmasta löydät 24 kahvilaa ja ravintolaa.

Kauppakeskus Columbus

Kauppakeskus Columbus. Vuotie 45, Helsinki

Kauppakeskus Columbus sijaitsee Helsingin Vuosaaressa. Kauppakeskuksesta löydät yli 50 eri palvelua tai yritystä. Päivittäistavaroita löydät K-Supermarketin, Prisman, Lidlin myymälöistä. Kauppakeskus Columbus tarjoaa 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa.

Kauppakeskus Easton

Kauppakeskus Easton. Kauppakartanonkatu 3, Helsinki

Kauppakeskus Easton Helsinki on moderni ja urbaani kauppakeskus, josta löydät yli 30 liikettä. K-Citymarket palvelee 24 tuntia. Kahviloita ja ravintoloita löytyy kymmenen erilaista. Kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa.

Kauppakeskus Forum

Kauppakeskus Forum. Mannerheimintie 14-20, Helsinki

Kauppakeskus Forum sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä. Runsas tarjonta kahviloita ja ravintoloita. Runsaasti muotia ja putiikkeja kaikkien tyyliin. Kauppakeskus Forumista löydät yli 80 erilaista liikettä ja palveluntarjoajaa.

Kauppakeskus Helsinki Outlet

Kauppakeskus Helsinki Outlet. Tatti 17, Helsinki

Helsinki Outlet on kauppakeskus muodin ja laadukkaiden tuotteiden ystäville. Keskeiset ja suositut brändit edustettuina saman katon alla. Kahvila ja kaksi pizzeriaa. Yli 650 maksutonta pysäköintipaikkaa.

Kauppakeskus Hertsi

Kauppakeskus Hertsi. Linnanrakentajantie 2, Helsinki 

Kauppakeskus Hertsissä, Helsingin Herttoniemessä on yli 60 liikettä ja palvelua. Hertsissä on kymmenen erilaista kahvilaa ja ravintolaa. Pysäköintihallissa on 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa.

Kauppakeskus Itis

Kauppakeskus Itis. Itäkatu 1-7, Helsinki

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevassa kauppakeskus Itiksessä on 37 kahvilaa ja ravintolaa, noin 80 myymälää sekä runsaasti muita palveluita. Pysäköintikiekolla jopa 5 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa.

Kauppakeskus Kaari

Kauppakeskus Kaari. Kantelettarentie 1, Helsinki

Helsingin Kannelmäessä sijaitsee kauppakeskus Kaari. Kauppakeskus Kaaressa on noin 80 liikettä joista noin 20 erilaista kahvilaa ja ravintolaa. Maksuton pysäköinti parkkikiekolla 3 tuntia.

Kauppakeskus Kamppi

Kauppakeskus Kamppi. Urho Kekkosen katu 1, Helsinki

Helsingin keskustassa sijaitsevassa kauppakeskus Kampissa on yli 150 liikettä, palvelua, ravintolaa ja kahvilaa.

Kauppakeskus Kluuvi

Kauppakeskus Kluuvi. Aleksanterinkatu 9, Helsinki

Kauppakeskus Kluuvissa, Aleksanterinkadulla Helsingissä saat asiantuntevaa palvelua, muodin, urheilun, kauneuden ja vapaa-ajan erikoisliikkeissä. Kauppakeskus Kluuvissa on runsaasti laadukkaita kahviloita ja ravintoloita.

Kauppakeskus Kämp Galleria

Kauppakeskus Kämp Galleria. Pohjoisesplanadi 9, Helsinki

Kauppakeskus Kämp Galleriasta löydät kansainvälisen huippumuodin ja designin erikoisliikkeet sekä korkealuokkaiset ravintola- ja kauneuspalvelut.

Kauppakeskus Lanterna

Kauppakeskus Lanterna. Varikkotie 2, Helsinki

Kauppakeskus Lanternasta löydät huonekaluliikkeet, sisustuskauppoja sekä rautakaupan. Ilmainen pysäköinti.

Kauppakeskus Lauttis

Kauppakeskus Lauttis. Lauttasaarentie 28, Helsinki 

Kauppakeskus Lauttis sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Maksullinen pysäköinti.

Kauppakeskus Malmin Nova

Kauppakeskus Malmin Nova. Malminkaari 13-19, Helsinki

Kauppakeskus Malmin Nova sijaitsee Malmilla, Helsingissä. Kauppakeskus Malmin Novassa on noin 50 liikettä ja ravintolaa. Päivittäistavarat, muodin sekä terveyden sekä hyvinvoinnin tuotteet ja palvelut. Noin 10 kahvilaa ja ravintolaa. Maksuton pysäköinti 3 tuntia.

Kauppakeskus Malmintori

Kauppakeskus Malmintori. Malmin kauppatie 18, Helsinki 

Kauppakeskus Malmintorilla on monipuolinen ja laaja valikoima liikkeitä sekä palveluja. Malmintori tarjoaa pysäköintikiekolla kolmen tunnin ilmaisen pysäköinnin lämmitetyssä parkkihallissa.

Kauppakeskus Redi

Kauppakeskus Redi. Hermannin rantatie 5, Helsinki

Kauppakeskus Redi sijaitsee Helsingin Kalasatamassa. Redissä voit kokea elämyksiä, viihdettä ja shoppailua. Redissä on 28 kahvilaa ja ravintolaa. Maksullinen pysäköinti.

Kauppakeskus Ristikko

Kauppakeskus Ristikko. Ajomiehentie 1, Helsinki

Kauppakeskus Ristikko on kauppakeskus Helsingin Konalassa. Kuusi kahvilaa ja ravintolaa. Kauppakeskus Ristikossa on 3 tunnin ilmainen pysäköinti parkkikiekolla.

Kauppakeskus Ruoholahti

Kauppakeskus Ruoholahti. Itämerenkatu 21, Helsinki 

Kauppakeskus Ruoholahdessa on runsaasti monipuolisia liikkeitä ja palveluita aina päivittäistavaroista ravintoloihin ja erikoisliikkeisiin. K-Citymarket Ruoholahti palvelee 24 h. Ilmainen pysäköinti K-Plussa-kortilla 1 tunnin ajan.

Kauppakeskus Saari

Kauppakeskus Saari. Yliskylän puistokatu 4, Helsinki 

Kauppakeskus Saari sijaitsee Helsingin Laajasalossa. 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa lämmitetyssä pysäköintihallissa. Noin 20 palvelevaa yritystä ja liikettä. Yhdeksän erilaista kahvilaa ja ravintolaa.

Kauppakeskus Tripla

Kauppakeskus Tripla. Mall of Tripla. Fredikanterassi 1, Helsinki

Kauppakeskus Mall of Tripla, Pasilassa Helsingissä on kauppojen lisäksi elämyksiä, ravintoloita ja kahviloita. Kauppakeskus Triplassa on yli 60 erilaista kahvilaa ja ravintolaa. Tunti ilmaista pysäköintiaikaa.


https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml