Kauppakeskukset Tampere

21.01.2023

Tampereella on kahdeksan kauppakeskusta. Kauppakeskus Duo, Kale, Koskikeskus, Like, Ratina, Turtola, Tullintori sekä Veska.

Kauppakeskus Duo

Kauppakeskus Duo. Pietilänkatu 2, Tampere

Kauppakeskus Duossa, Tampereen Hervannassa on noin 300 parkkipaikkaa lämmitetyssä ja hallissa ja noin 80 paikkaa ulkona, tunnin ilmaisella pysäköinnillä. Kauppakeskus Duossa toimii yli 40 palveluntarjoajaa.

Kauppakeskus Kale

Kauppakeskus Kale. Jäähallinraitti 3, Tampere

Kauppakeskus Kalessa palvelevat vierailijoita päivittäistavarakaupan ohella kodin-, terveyden- ja hyvinvoinnin erikoisliikkeet ja -palvelut sekä ravintoloita. Kauppakeskus Kalen parkkihallissa pysäköit kaksi ensimmäistä tuntia maksutta.

Kauppakeskus Koskikeskus

Kauppakeskus Koskikeskus. Hatanpään valtatie 1, Tampere

Kauppakeskus Koskikeskus sijaitsee Tampereen keskustassa. Kauppakeskuksessa on yli 100 eri yritystä. Kauppakeskuksesta löydät noin 15 erilaista kahvilaa ja ravintolaa.

Kauppakeskus Like

Kauppakeskus Like. Antti Possinkuja 1, Tampere

Kauppakeskus Likessä on runsas valikoima muodin, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin liikkeitä, sekä monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahvila. Löydät myös muut palvelut kuten kaupungin kirjaston, terveysaseman, neuvolan, hammashoitolan sekä ikäihmisten päiväkeskuksen sekä lääkäriaseman. Pysäköintikiekolla 3 tuntia maksutta.

Kauppakeskus Ratina

Kauppakeskus Ratina. Vuolteenkatu 1, Tampere

Kauppakeskus Ratina sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Tampereen stadionin vieressä.Kauppakeskus Ratinassa on yli 100 eri liikettä ja yritystä.

Kauppakeskus Turtola

Kauppakeskus Turtola. Martinpojankatu 4, Tampere

Kauppakeskus Turtola on suosittu ostospaikka. K-Citymarketin lisäksi Turtolassa on mm. Alko, Apteekki, Specsavers. Kauppakeskus Turtolassa sinua palvelevat myös: Subway, Hesburger, Kotipizza sekä Elosen leipomokahvila.Yli 1000 ilmaista pysäköintipaikkaa.

Kauppakeskus Tullintori

Kauppakeskus Tullintori. Tullikatu 6, Tampere

Kauppakeskus Tullintorilla on ravintoloita ja kahviloita, erikois- ja päivittäistavaraliikkeitä, elämyksiä sekä hyvinvoinnin ja terveyden palveluita.

Kauppakeskus Veska

Kauppakeskus Veska. Saapastie 2, Pirkkala

Kauppakeskus Veska on Pirkkalassa, aivan Tampereen vieressä sijaitseva kauppakeskus. Monipuolinen ravintolatarjonta ja useiden palvelevien liikkeiden lisäksi Veskan toisessa kerroksessa toimii koko perheen hyvinvointi- ja liikuntakeskus. Löydät kattavasti hyvinvoinnin, terveyden, kauneudenhoidon ja liikunnan palveluita. Parkkikiekolla pysäköinti on maksutonta 3 tuntia.


https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml