Kauppakeskukset Turku ja Varsinais-Suomi

21.01.2023

Kauppakeskukset Turku ja Varsinais-Suomi. Raisiossa sijaitsee Raisiokeskus ja kauppakeskus Mylly. Salosta löytyy kauppakeskus Plaza. Turussa sijaitsee 5 kauppakeskusta. Kauppakeskus Forum Kortteli, Hansakortteli, Länsi 1, Skanssi ja Wiklund.

Raisio

Kauppakeskus Raisiokeskus

Raision Kauppakeskus. Raisiontori 2, Raisio

Kauppakeskus Mylly

Kauppakeskus Mylly. Myllynkatu 1, Raisio 

Kauppakeskus Mylly on lähes 150 liikkeellään Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus. Kauppakeskus Myllyssä on yli 20 kahvilaa ja ravintolaa. Maksuton pysäköinti.

Salo

Kauppakeskus Plaza

Kauppakeskus Plaza. Vilhonkatu 8, Salo

Kauppakeskus Plaza on viihtyisä ja monipuolinen kauppakeskus Salon keskustassa. Kauppakeskus Plazassa on yli 40 erikoisliikettä, ravintolaa, kahvilaa ja palvelua. Ilmainen pysäköinti.

Turku

Kauppakeskus Forum Kortteli

Kauppakeskus Forum Kortteli. Linnankatu 11, Turku

Forum on Turussa, Kauppatorin laidalla sijaitseva kauppakeskus.

Kauppakeskus Hansakortteli

Kauppakeskus Hansakortteli. Yliopistonkatu 20, Turku 

Kauppakeskus Hansakortteli tarjoaa erinomaiset muodin, vapaa-ajan ja kodin tuotteiden liikkeet ja palvelut, unohtamatta alueen johtavaa tavaratalo Stockmannia. Hansakorttelissa on yli 130 eri liikettä. Runsaasti kahviloita ja ravintoloita.

Kauppakeskus Länsi 1

Kauppakeskus Länsi 1. Viilarinkatu 5, Turku 

Kauppakeskus Länsi 1 sijaitsee Turun Länsikeskuksessa. Löydät miltei kaiken tarpeellisen aina urheiluvarusteista kodin käyttötavaroihin, remontteihin ja talon rakentamiseen. Ravintoloista saat herkullista lounasta sekä muita annoksia ja kahvilassamme rentoudut kahvin ja herkkujen äärellä. Länsi 1:ssä voit hemmottella itseäsi kauneushoidoissa, hieronnoissa tai kuntoilemalla.

Kauppakeskus Skanssi

Kauppakeskus Skanssi. Skanssinkatu 10, Turku

Skanssi on yli 90 liikkeen ja palvelun kauppakeskus. Kauppakeskus Skanssissa on 2400 maksutonta pysäköintipaikkaa joista osa sijaitsee lämpimässä kellariparkissa.

Kauppakeskus Wiklund

Kauppakeskus Wiklund. Eerikinkatu 11, Turku


https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml