Kauppakeskukset Vantaa

21.01.2023

Vantaan kaupungissa sijaitsee seitsemän kauppakeskusta. Kauppakeskus Dixi, Flamingon kauppakeskus ja viihdekeskus, Fresko, Isomyyri, Jumbo, Myyrmanni sekä Viisari.

Kauppakeskus Dixi

Kauppakeskus Dixi. Ratatie 11, Vantaa

Dixi on liikkuvan ihmisen kauppakeskus vilkkaan juna-aseman yhteydessä Tikkurilan keskustassa, Vantaalla. Dixistä löytyvät niin ruokakaupat sekä muut liikkeet ja ravintolat matkasi varrella - yhteensä noin 50 yritystä. Kauppojen lisäksi löydät Dixistä myös lääkäriaseman, kuntosalin, kampaamoita, optikoita ja muita palveluja.

Kauppakeskus Flamingo

Kauppakeskus, viihdekeskus Flamingo. Tasetie 8, Vantaa

Viihdekeskus Flamingo sijaitsee Vantaalla, Kauppakeskus Jumbon välittömässä läheisyydessä Kehä III:n varrella vain kolmen kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Syö ja shoppaile ja viihdy Vantaalla, Flamingossa.

Kauppakeskus Fresko

Kauppakeskus Fresko. Vantaan Kalustetie 1, Vantaa

Freskon palvelutarjonnasta löydät sisustus- ja huonekaluliikkeitä, ravintolan sekä rakentamisen erikoisliikkeitä. Vantaan Varistossa sijaitseva Fresko on rakentajan ja sisustajan kauppakeskus.

Kauppakeskus Isomyyri

Kauppakeskus Isomyyri. Liesitori 1, Vantaa

Kauppakeskus Isomyyristä löydät monipuolisen käyttötavarakaupan sekä monipuolisia erikoisliikkeitä ja palvelualan yrityksiä. Isomyyri sijaitsee Vantaalla, keskellä Myyrmäen palveluita, rautatieaseman tuntumassa.

Kauppakeskus Jumbo

Kauppakeskus Jumbo. Vantaanportinkatu 3, Vantaa

Kauppakeskus Jumbo sijaitsee monipuolisten ja hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä III:n varrella Vantaalla, lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Jumbosta löydät 120 liikettä, palvelua ja ravintolaa.

Kauppakeskus Kivis

Kauppakeskus Kivis. Vantaankoskentie 69, Vantaa

Kauppakeskus Kivis sijaitsee Kivistön alueella. Monipuoliset päivittäistavarakaupat Lidl ja S-market, erikoismyymälät, kirjasto ja kuntokeskus. Kiviksen ravintoloissa ja kahviloissa voit hengähtää ja kohdata ystäviä.

Kauppakeskus Myyrmanni

Kauppakeskus Myyrmanni. Iskoskuja 3, Vantaa

Kauppakeskus Myyrmannissa on yli 80 liikkeen valikoima kauneutta, terveyttä, muotia, sisustusta sekä päivittäistavarakauppoja ja erikoisruokakauppoja. Kauppakeskus Myyrmannissa on noin 20 kahvilaa tai ravintolaa. Myyrmanni sijaitsee Vantaan Myyrmäessä, vilkkaan rautatieaseman kupeessa. Maksuton pysäköinti 2 tuntia.

Kauppakeskus Viisari

Kauppakeskus Viisari. Martinkyläntie 47, Vantaa


https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml