Majoitus ja palvelut hiihtokeskuksissa

19.06.2023

Palvelut rinnekeskuksissa vaihtelevat hiihtokeskuksien koon mukaan. Löydät hiihtokeskusten ja laskettelurinteiden välittömästä läheisyydestä varmasti sopivan majoituksen. Hotelli, huoneisto, kylpylähotelli tai vuokramökki. Karavaanareille on myös talvikaudella avoinna olevia leirintäalueita, matkaparkkeja ja tietenkin "puskaparkkeja". Erilaiset kahvilat ja ravintolat aivan laskettelurinteiden varrella löytyy useimmista hiihtokeskuksista.

Lapin ja Pohjois-Suomen sekä muun Suomen suurimmissa hiihtokeskuksissa kuten Himos, Koli Ski, Sappee ja Tahko sijaitsevat hotellit, vuokramökit sekä caravan-alueet aivan rinnekeskuksissa.

Murtomaahiihtoa, lumikenkäilyä, kelkkailua sekä muita talvisia aktiviteettejä pystyy harrastamaan talviurheilukeskuksissa. Erilaisia aktiviteettejä myös perheen pienimmille laskettelijoille on varsin hyvin saatavilla.

Kodat, laavut ja nuotiopaikat mahdollistavat pienen tauon ja "fiilistelyn" laskettelun ja hiihdon lomassa. Taukopaikkoja luonnossa on varsin hyvin järjestetty rinnekeskuksissa.
https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml