Matkailu

FORENOM

Forenomin valikoimaan kuuluu yli 7800 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta Pohjoismaiden kaikissa suurissa kaupungeissa.

LOMARENGAS

Lomarengas on Suomen suurin mökkivuokraaja. Tarjolla on mökkejä, rantamökeistä hiihtomökkeihin, luksusmökeistä erähenkisiin asumuksiin.

MATKAPOJAT

Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Matkapojat on Viking Linen ja Tallink Siljan suurin matkanjärjestäjä Suomessa.

NAANTALIN KYLPYLÄ

Naantalin Kylpylä on kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä.

RUISSALON KYLPYLÄ

Ruissalon kylpylä sijaitsee Turussa luonnonkauniissa Ruissalon saarella aivan keskellä luonnonpuistoa.

MATKAPÖRSSI.FI

Halvimmat lennot. Löydät myös kaikki lentoyhtiöt samalla haulla. Myös halpalentoyhtiöt.

MOMONDO.FI

Momondo on maksuton ja inspiroiva maailmanlaajuinen matkahakusivusto. Löydät edulliset lennot, hotellit sekä vuokra-autot.

INTERHOME.FI

Interhome on Euroopan johtava vuokrattavia loma-asuntoja välittävä yritys. Tarjolla on lomataloja ja -huoneistoja 26 maassa.

NORDIC CHOICE HOTELS

Nordic Choice Hotels -ketjulla on yli 200 hotellia Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Baltian maissa. Asuitpa missä hotellissa tahansa, voimme taata unohtumattomia elämyksiä ja sen, että saat aina parhaan hinnan huoneellesi sivuiltamme.

MATKAVARUSTE

Reppureissaaja, valmismatkoista nautiskelija, road trip -seikkailujen ystävä, luonnossa liikkuja, aktiviteettilomista pitävä tai työkseen paljon matkustava - kaikki matkalla tarvitsemasi varusteet löydät Matkavarusteen verkkokaupasta.

LENTOAPU.FI

Lentoapu.fi auttaa saamaan taloudellista korvausta lentojen viivästymisistä, peruutuksista ja ylivarauksista. Lentoapu.fi henkilökunta on alan asiantuntijoita ja hoitavat puolestasi viestinnän ja korvaushakemuksen lentoyhtiöiden kanssa, jotka ovat usein haluttomia maksamaan korvauksia. Nykyään sinulla on oikeus jopa 600 Euron vakiokorvaukseen mikäli lentosi on peruttu, ylivarattu tai viivästynyt yli kolme tuntia saapuessasi. Myös myöhässä saapuneet tai kadonneet matkatavarat oikeuttavat korvaukseen.
https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml