Matkailu verkkokaupat

Matkailu verkkokaupat

Kirjoita tekstisi tähän...

FORENOM

Forenom on johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja. 

Valikoimaan kuuluu yli 7800 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta Pohjoismaiden kaikissa suurissa kaupungeissa.


LOMARENGAS

Lomarengas on Suomen suurin mökkivuokraaja. Tarjolla on mökkejä: yli 4000. Rantamökeistä hiihtomökkeihin ja luksusmökeistä erähenkisiin asumuksiin. Mökit ovat tunnettuja laadusta, hyvästä varustetasosta.

Mökkien vuokraus onnistuu kätevästi verkossa.

MATKAPOJAT

Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä.

Matkapojat on Viking Linen ja Tallink Siljan suurin matkanjärjestäjä Suomessa. 

Edulliset ja onnistuneet risteilyt ja laivamatkat Matkapojilta.

NAANTALIN KYLPYLÄ

Naantalin Kylpylä on kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä tarjoaa täydelliset puitteet todelliseen irtiottoon arjesta: tasokkaat huoneet, ylellisen spa & wellness -osaston, useita ravintoloita ja tietysti monipuolista viihdettä.

RUISSALON KYLPYLÄ

Ruissalon kylpylä sijaitsee Turussa luonnonkauniilla Ruissalon saarella keskellä luonnonpuistoa. Ikkunoista ja ulkoterassilta avautuvat upeat merimaisemat ja ympäröivä luonto tarjoaa ulkoilumahdollisuudet kansainpuiston ainutlaatuisissa tammimetsissä ja pitsihuviloiden lomassa.

MATKAPÖRSSI.FI

Löydä halvimmat lennot vertailemalla kaikki lentoyhtiöt samalla haulla. Mukana myös halpalentoyhtiöt. Varaa edullisin hotelli yli 400 000 hotellin joukosta. Kaikki maksutavat, voit maksaa lennot ja hotellin myös jälkikäteen laskulla tai osamaksulla 3-36 erässä

MOMONDO.FI

Momondo on maksuton ja inspiroiva maailmanlaajuinen matkahakusivusto. Löydät edulliset lennot, hotellit sekä vuokra-autot.

INTERHOME.FI

Interhome on Euroopan johtava vuokrattavia loma-asuntoja välittävä yritys. Tarjolla on lomataloja ja -huoneistoja 26 maassa.

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.

NORDIC CHOICE HOTELS

Nordic Choice Hotels -ketjulla on yli 200 hotellia Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Baltian maissa. Asuitpa missä hotellissa tahansa, voimme taata unohtumattomia elämyksiä ja sen, että saat aina parhaan hinnan huoneellesi sivuiltamme.

MATKAVARUSTE

Reppureissaaja, valmismatkoista nautiskelija, road trip -seikkailujen ystävä, luonnossa liikkuja, aktiviteettilomista pitävä tai työkseen paljon matkustava - kaikki matkalla tarvitsemasi varusteet löydät Matkavarusteen verkkokaupasta.

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.

LENTOAPU.FI

Lentoapu.fi auttaa saamaan taloudellista korvausta lentojen viivästymisistä, peruutuksista ja ylivarauksista. Lentoapu.fi henkilökunta on alan asiantuntijoita ja hoitavat puolestasi viestinnän ja korvaushakemuksen lentoyhtiöiden kanssa, jotka ovat usein haluttomia maksamaan korvauksia. Nykyään sinulla on oikeus jopa 600 Euron vakiokorvaukseen mikäli lentosi on peruttu, ylivarattu tai viivästynyt yli kolme tuntia saapuessasi. Myös myöhässä saapuneet tai kadonneet matkatavarat oikeuttavat korvaukseen.