Inspiroidu Suomesta

Blogi ja muut päivitykset. Artikkelit ja lehdistötiedoitteet. Kotimaan matkailun kiinostavimmat uutiset. Hotellit ja muut yöpymispaikat sieltä missä minne matkustat tai suunnittelet kotimaan matkaa. Leirintäalueet ja matkaparkit sekä vinkkejä puskaparkkeihin paikkakunnittain. Jokaisen Suomen paikkakunnan kiinostavimmat ja edulliset nähtävyydet. Tärkeimmät ja suosituimmat museot ja muut käyntikohteet. Löydät myös uimarantoja ja muita pienempiä uimapaikkoja osoitteineen. Huvipuistot, eläintarhat ja eläinpuistot Suomessa. Ruukit ja ruukkikylät kotimaassa. Pieni matkaopas kotimaan matkailuun ja käyntikohteisiin.

Linja-automatkailu on ainutlaatuinen tapa kokea Euroopan monimuotoisuus ja tunnelma. Se tarjoaa edullisen ja ekologisen vaihtoehdon lentämiselle ja antaa mahdollisuuden tutustua lähemmin maaseutuun ja paikallisiin ihmisiin.

Kunnolliset retkeilyvarusteet ovat olennainen osa onnistunutta retkeilykokemusta. Olipa kyseessä päiväretki lähimetsään tai pidempi vaellus, oikeat varusteet voivat tehdä matkasta miellyttävän ja turvallisen. Tässä muutama tärkeä huomio retkivarusteista:

Suomi on täynnä upeita retkeilyalueita, jotka tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä kaikille luonnon ystäville. Laajat metsät, lukuisat järvet sekä kansallispuistot ja retkeilyalueet tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun ja luontomatkailuun.

Suomi on tunnettu tuhansista järvistään, mutta se on myös merellinen maa, jolla on pitkä ja monipuolinen rannikko. Suomen rannikolla sijaitsee useita matkustajasatamia, joista on yhteys ulkomaille.

Suomi on laaja maa ja lentoliikenne on tärkeä osa Suomen infrastruktuuria. Suomessa on 18 lentoasemaa ja lentokenttää, joista Helsinki-Vantaan lentoasema on selvästi suurin ja vilkkain. Helsinki-Vantaa toimii kotimaan ja kansainvälisen liikenteen solmukohtana ja palveli 2023 vuonna noin 15.3 miljoonaa matkustajaa.

Suomessa on lukuisia eläinpuistoja ja kotieläinpihoja varsinaisten eläintarhojen lisäksi. Pienemmissä eläinpuistoissa tapaat myös eksoottisia eläimiä, eri olosuhteissa. Kotieläinpihoilla tapaat Suomessa tuttuja ja hieman tuntemattomia eläinystäviä. Eläinpuistot ja kotieläinpihat on mukava retkikohde tai taukopaikka kesän reissuilla. Lapsille ja...


https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml