Asuntomessut 2023 Loviisassa

25.10.2022

Asuntomessut Loviisassa 7.7-6.8.2023

Asuntomessut on suosittu vuosittainen järjestettävä asumisen, rakentamisen ja sisustamisen erikoistuva tapahtuma. Asuntomessut järjestetään eri puolella Suomea. Asuntomessut 2023 järjestetään Loviisassa, Uudenmaan maakunnassa 7.7.-6.8.2023.

Asuntomessualue Loviisassa on Loviisanlahden itäiselle rannalle rakentuva merellinen Kuningattarenrannan asuinalue. Messualueelle rakennetaan 17 pientaloa, kolme rivitaloa ja yksi paritalo. Kymmenen pientaloa rakennetaan tonteille, joissa on oma ranta. Muut rakennukset saavat lähes kaikki merinäköalan Loviisan lahdelle.

Asuntomessujen rakennusten teemoina on Loviisassa asuntojen pitkä elinkaari, ekologinen rakennustapa, rakennusten ja pihojen valaistus sekä luonnonmateriaalien käyttö piharakentamisessa.

Nähtävää Loviisan seudulla

Tutustu mielenkiintoisiin museoihin. Loviisan seudulla on useita mielenkiintoisia, idyllisiä museoita. Isnäsin höyrykonemuseo, Jokelan kotiseutumuseo, Loviisan kaupunginmuseo, Loviisan Merenkulkumuseo, Saaristomuseo, Strömforsin ruukin pajamuseo, Suomen pienin kauppamuseo, Svartholman merilinnoitus ja Viirilän kotiseutumuseo. Katso Loviisan museoiden osoitteet.

Käy uimassa. Meren äärellä sijaitseva Loviisa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet virkistäytymiseen uimarannalla. Loviisan seudulla on useita hyvin hoidettuja turvallisia uimarantoja. Käy pulahtamassa raikkaassa merivedessä ja nauti kesäisestä Loviisasta rannalla.

Loviisan uimarantoja - Bäston uimaranta/Pernajan kirkon uimaranta, Kiramon uimaranta, Koskenkylän uimaranta, Kukuljärven uimaranta, Plagenin uimaranta, Riissalmen uimaranta, Rönnäsin uimaranta, Särkjärven eteläinen uimaranta, Särkjärven pohjoinen uimaranta, Taikarannan uimaranta ja Valkon uimaranta. Katso uimarantojen osoitteet.

Loviisan hotellit, leirintäalueet

Asuntomessujen kiertämiseen ei aina yksi kokonainen päivä riitä. Varaa ajoissa majoitus asuntomessuille Loviisaan. Loviisan kaupunki ja ympäristö on rauhallinen, kaunis ja historiaa huokuva pieni merellinen kaupunki, missä viihtyy jokainen. Loviisan kaupungin alueella sijaitseva hotellit ja leirintäalueet sekä muut majoitusvaihtoehdot. Hotelli Uninen ja Sauna Aludden, Hotelli Zilton. Jessi´s B&B gamla Mejeriet. Kaarnaranta B&B, Sarfsalö B&B, Strömfors Bed & Bistro, Trollbergets Peikkovuoren Bed&Breakfast

Matkailuautoilijoille ja karavaanareille on kolme erittäin hyvätasoista campingaluetta ja matkaparkkia Loviisassa. Loviisa Camping. Loviisan Ankkurituuli, matkaparkki. Villa Vallaton, matkaparkki.

Katso hotellien ja muiden majoitusten katuosoitteet.


https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml