Hotelliyön varaaminen hotellista

21.10.2022

Hotelliyö kannattaa varata suoraan hotellista

Löydät helposti kattavat tiedot hotellista nopeasti. Hotellin omalta kotisivulta löydät kaikki hotellin tiedot selkeästi ja nopeasti. Näet hotellin sijainnin, eri huonevaihtoehdot ja tasokkaat valokuvat sekä kaikki muut palvelut yhdeltä nettisivulta.

Hotellin kotisivuilta löydät kaikki saatavilla olevat palvelut sekä kaikki tärkeät aikataulut, kuten hotelliaamiaisen, sauna- ja liikuntatilojen sekä hotellissa sijaitsevien ravintoloiden aukioloajat.

Hotellien online-matkatoimistot ja hinnanvertailusivustot

Hotellia tai muuta majoitusta etsiessä kuluttaja käyttää eri hakukoneita, jolloin ensimmäisenä hotellihakuja etsiessä esim. Google tarjoaa useimmin "sponsoroituja" linkkejä. Yleensä ensimmäiset 5 linkkiä ovat maksettuja mainoksia, jotka johtavat hotellihakuihin erikoistuneisiin, majoituspalveluita välittäviin nettisivuihin eli online-matkatoimistolle.

Online-matkatoimistoilla on laaja tietokanta sekä tehokkaat ns. metahakukoneet, joiden algoritmi kykenee järjestämään ja löytämään erilaiset vaihtoehdot majoitukseen.

Hinnanvertailusivustot perivät komission heidän kauttansa tulleista hotellivarauksista. Hotellihakuja tarjoavien verkossa toimivien matkatoimistojen ansaintalogiikka perustuu erittäin suureen liikenteeseen ja ihmisten kiireeseen. Komission, eli hinnan erotuksen maksaa aina lopulta hotellia etsivä kuluttaja.

Hotellien ja hotellihuoneiden valinta sekä vertailu on toisinaan helppoa sivustolla olevien erilaisten suodattimien ansiosta. Vapaata hotellihuonetta tarvitsevan matkustajan on hyvä olla erittäin tarkkana, mitä edulliseen hintaan sisältyy. Voit jäädä ilman aamiaista tai huoneesi koko on erittäin pieni, ilman saniteettitiloja tai vastaavaa.

Lue myös varauksen ehdot ja maksukäytännöt tarkasti.

Varaamalla hotelliyön suoraan hotellista saat useimmiten edullisimman hinnan yöpymiselle.

Miksi kannattaa varata suoraan hotellista?

  1. Saat suoran yhteyden hotelliin, jolloin voit esittää kysymyksiä ja toiveita hotellihuoneen suhteen.
  2. Voit varmistaa varauksen sähköpostilla ja uloskirjautua hotellista sähköisesti. Joko sähköpostilla tai erillisen sovelluksen kautta.
  3. Hotellin omilta kotisivuilta hotelliyön varaus on aina se "viimeinen hinta" minkä hotelli pystyy sinulle antamaan. Mutta aina kannattaa tinkiä.
  4. Varmistat aukioloajat ja tilaat kaikki hotellin järjestämät palvelut helposti ja nopeasti.
  5. Sinulla on mahdollisuus esittää lisätoiveita majoituksen suhteen. Voi järjestää esimerkiksi yllätyksiä tärkeinä merkkipäivinä ja hetkinä, tärkeille ihmisille.
  6. Saat varmasti kaikki "loyalty" eli uskollisuus pisteet hotellin tai hotelliketjujen kanta-asiakasohjelmista. Niistä saat alennusta ja erilaisia etuja hotellien palveluja käyttämällä.
  7. Suora kontakti ja yhteydenotto hotellikokemukseen. Mikäli jokin asia ei miellyttänyt ja kaikki meni "aivan vihkoon" on helppo reklamoida suoraan hotelliin kuin hotelleja välittäviin online-matkatoimistoihin.


https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml