Varaa halpa hotelliyö

30.09.2022

Näin löydät halvat, hyvät hotellit netistä

Tarvitsetko majoitusta lomalle, työmatkalle tai harrastuksen takia. Halvan ja hyvän hotellin löytäminen ei ole vaikeaa. Halpaa hotellia etsiessä kannattaa käyttää erilaisia hotellien hintavertailupalveluita, jotka etsivät hakukoneidensa avulla nopeasti vapaan ja halvan hotellimajoituksen.

Hintavertailusivustolla pystyt yleensä maksamaan hotellin jo varatessasi kansainvälisellä luottokortilla sekä nykyään myös kotimaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Hotelliyön hintaan vaikuttavat erilaiset palvelut, hotellin sijainti sekä useat muut tekijät. 

Kuinka etsit ja varaat hotellin

Hotellin hinnanvertailusivustojen kautta on hotellien vertailu ja valinta on tehty helpoksi.

Mieti valmiiksi matkustusajankohta etukäteen. Kirjoita hakukenttään paikkakunta mistä tarvitset hotellihuoneen tai majoituksen. Lisää tarkka ajankohta matkalle ja poistumispäivä. Matkustajien lukumäärä vaikuttaa toisinaan hintaan. Joissakin paikoissa huoneiden hinnat määräytyvät huoneen koon ja varustuksen mukaan. Tässä vaiheessa yleensä ei varaussivustot tarvitse muita tietoja. Suorita haku klikkaamalla "hae"- nappia

Hotellihaku etsii tiedostoistaan sinulle sopivan hotellivaihtoehdon. Käyttä palvelussa olevia suodattimia, jotka järjestävät hakutulokset haluamaasi järjestykseen. Yleensä ne ovat järjestetty esimerkiksi hinnan, sijainnin, hotelliluokituksen, palveluiden mukaan.

Seuraavaksi harkitse tarvitsetko aamupalaa ja varmista, kuuluuko se hotelliyön hintaan. Hotellin tarjoamat palvelut esimerkiksi saunat, kuntosalit saattavat olla hotellissa lisämaksullisia. Mikäli et tarvitse esim. hotelliaamiaista on hotelliyöpymisen hinta on yleensä edullisempi.

Oletko matkalla autolla vai julkisilla kulkuneuvoilla. Varmista onko pysäköinti mahdollista ja minkä verran se maksaa.

Tarkistamalla hotellin sijainnin ja lähistöllä olevien pysäköintipaikkojen sijainnin voit säästää 20-30 euroa jo auton pysäköinnistä, mikäli majoituspaikan lähistöllä on vapaita julkisia parkkipaikkoja.

Suorita hotellivaraus

Kun olet löytänyt sinulle sopivan hintaisen, palveluiltaan sekä sijainniltaan hotellin tee lopulliset valinnat huoneen, hotelliyöpyjien sekä mahdollisen lisävuoteen osalta. Tässä vaiheessa myös tulee mahdollisuus valita hotellihuone. Isommat huoneet ja enemmän huonekaluja hotellin sisutuksessa maksaa enemmän. Toisinaan esimerkiksi parveke tai kunnollinen näkymä hotellihuoneen ikkunoista ulos tai sauna etc. maksaa usein lisää.

Varmistat ja varaa hotelli maksamalla varauksesi. Hotellivaraus on myös usein mahdollista maksaa paikan päällä hotellissa. Tämä välitön maksu säästää muutaman euron. On tärkeää, että luet sopimusehdot yöpymiseen.

Varmista saapumisaika. Mikäli et ole maksanut huonetta etukäteen varatessasi, ilmoita majoituspaikkaan saapumisaika. Hotellilla oikeus laittaa huone edelleen myyntiin mikäli huonevarausta ei käytetä. Yleinen käytössä oleva aika on kello 18.00 illalla. Mikäli saavut myöhemmin, on hotellilla oikeus pyytää luottokortin numero vahvistukseksi ja takuuksi, että olet saapumassa hotelliin.

Hotelli pyytää voimassa olevan luottokortin numeron myös yleensä sisäänkirjautumisen yhteydessä takuuksi esim. minibaarin tai ravintolalaskujen palveluiden käyttämisestä. Erillistä vakuusmaksua hotellit eivät kotimaassa yleensä veloita luottokortilta.

Hotellivarauksesta saat ilmoituksen ja varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiin sekä joskus tekstiviestillä.

Muistathan aina olla yhteydessä ongelmatapauksissa suoraan majoitusta tarjoavaan yritykseen.

Tee hotellivaraus suoraan hotellista

Hotelliyöpymisen varaus kannattaa erittäin usein tehdä suoraan haluamastasi hotellista tai hotelliketjun keskusvaraamon nettisivuilta. Asiointi suoraan palvelun tarjoajan kanssa on mutkatonta ja selkeämpää. Tämä kannattaa varmistaa ja tarkistaa aina kun olet varaamassa hotelliyötä.

Hotelliketjuilla on omia ja yhteistyökumppaneiden tarjouksia tiettyinä ajankohtina.

S-ryhmän hotelliyön hinnat ovat edullisempia S-Bonus kortilla ja kanta-asiakkaat saavat vielä bonuspisteitä yöpymisestä sekä palveluista, mikäli käytät esimerkiksi saman ketjun ravintoloita. Scandic hotelliketjulla ja muilla on vastaavia bonuskortteja käytössä. Kun käytät tarpeeksi monta kertaa saman ketjun palveluita yöpymiseen, keräät pisteitä, joilla saat tiettyjä etuja. Parhaimmillaan ne ovat alennuksia hotelliyöpymisistä ilmaisiin majoituksiin.

Hotelliketjut pystyvät antamaan alennuksia niiden volyymin eli huonekapasiteetin vuoksi. Majoituskapasiteetiltaan isot ja useammat hotellit samalla paikkakunnalla, mahdollistavat edulliset hinnat. Tyhjiä huoneita ei ole järkevää pitää vaan myydä hieman edullisemmin vaikka korkeamman hintaluokan huone.

Viime hetken tarjoukset eli äkkilähdöt kannattaa vilkaista netistä hotellien omilta sivuilta. Kannattaa myös liittyä ja hotelliketjujen postituslistoihin ja tilata uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajille usein edullisia ennakkotarjouksia ja äkkilähtöjä.

Lähde kylpylälomalle Naantaliin....Naantalin kylpylässä vietät rentouttavan loman. Naantalin Kylpylä on valittu Suomen parhaaksi hotelliksi jo kahtena vuonna peräkkäin kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa. Tutustu tarjoukseen.

Ruissalon Kylpylässä, Turun kaupungissa voit viettää rentouttavan loman keskellä luonnonpuistoa mutta silti lähellä kulttuuria ja nähtävyyksiä. Tutustu mahdollisuuksiin.

Huomioi kaikki kampanjat ja kausitarjoukset. Nykyään on paljon kuluttamiseen liittyviä teemapäiviä, kuten esimerkiksi Black Friday, jota vietetään aina marraskuun loppupuolella. Silloin on helppo noukkia jopa 70 prosentin alennuksia hotelliyön hinnasta. Tarjouksissa on yleensä ehtoja sekä rajallinen aika majoituksen käyttämiseen.

Kokeile huoneistohotellia


https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml