Varaa halvat lennot

03.10.2022

VARAA HALVAT LENNOT NETISTÄ

Kuinka löydät ja varaat halvat lennot netistä. Käytä netissä saatavilla olevia hintavertailusivustoja, kun haluat löytää edullisen lentoyhteyden. Halvat lennot löytyvät lento-operaattoreiden sivustoilta tiedot poimivista lentojen hintavertailusivuilta.

Hintavertailusivut "skannaavat" nopeasti kaikki mahdolliset tarjolla olevat reitit ja hinnat. Saat vastaukset hetkessä myynnissä olevista reiteistä.

Hintavertailusivusto etsii hakukoneen avulla lähes kaikki tarjolla olevat lentoreitit ja lentoyhteydet kaikkialle maailmassa.

Lentoreittien ja lentohintojen hakukoneet ovat varsin pitkälle kehittyneitä ja algoritmit (koneäly) osaavat etsiä ja valita edullisen lentomatkan.

Huomioi nämä asiat kun etsit halpaa lentoa netistä

 • Käytä erilaisia lentomatkojen hintavertailupalveluita
 • Katso myös lentoyhtiöiden omat verkkokaupat
 • Täytä lentohakuun tarkasti lennon määränpää ja ajankohta
 • Tarkista edullisen lennon reittiyhteys ja mahdollinen välilasku. Sopiiko se matkallesi?
 • Tarkista ja varmista matkatavaroiden hinta
 • Tärkeä! Kun olet löytänyt sopivan edullisen lennon, kirjoita lennon tiedot talteen
 • Tärkeä! Tyhjennä selaimesi välimuisti. Ota kuppi kahvia tai iso bisse.....
 • Nyt - seuraavaksi suorita lentovaraus mikä oli halvin ja sopivin sinulle
 • Muista varmistaa että kaikki antamasi tiedot ovat oikein
 • Muista tarkistaa että yhteystietosi ovat toimivia. Sähköposti ja puhelin
 •  Tarkista vielä että kaikki tiedot ovat oikein ja tee varaus loppuun
 • Tarvittaessa tarkista roskapostikansio sähköpostista. 
 • Tallenna lentolippu

Halvat lennot - huomioi nämä seikat

Lentomatkojen hintaan vaikuttavat useat eri tekijät. Lentojen hinnat muuttuvat jatkuvasti kysynnän ja tarjonnan mukaan. Lentoyhtiöiden ja varaussivustojen algoritmit keräävät jatkuvasti dataa ihmisten hakemista lentoyhteyksistä.

Varaa lentomatkasi ajoissa. Mitä lähempänä on matkan ajankohta, sitä kalliimpi on lentomatkan hinta. 

Tiesitkö milloin on paras ajankohta

Lentojen ja hotellien hintavertailusivuston Momondon tekemän tutkimuksen mukaan edullisin lentopäivä on tiistai ja lauantai on kallein.

Tutkimuksen mukaan noin 56 vuorokautta ennen matkaa tilattu lento on keskimäärin noin 30 prosenttia halvempi. Lähtöpäivänä joudut maksamaan lentomatkasta eniten.

Edullisimmat lentoajankohdat ovat illalla 18-24 välillä lähtevät lennot. Kalleimmat lentomatkat ovat yleensä 8-15 välillä, aamu- ja iltapäivällä lähtevät lennot.

Tarkista lentomatkan hinta lentoyhtiöltä

Varaa edullinen lento suoraan lentoyhtiöltä. Erittäin usein löydät edullisen lennon suoraan lentoja suorittavalta yhtiöltä. Lentoyhtiöt maksavat aina "provision" lentoja välittäville hakusivustoille.

Kun varaat lennon suoraan lentoyhtiöltä on asiointi lentoja suorittavan yrityksen kanssa helppoa. Jos tulee reititykseen muutoksia tai tarvitset esimerkiksi lisäpalveluita kuten matkatavaroiden tai lemmikkieläinten kanssa.

Erilaiset lentoyhtiöiden piste- ja bonusjärjestelmät palkitsevat varmasti suoraan lentoyhtiöiltä varatuista tehdyistä varauksista. Bonuspisteet eivät aina kerrytä pistesaldoa, jos varaat lennot muualta. Lentoyhtiöiden omat myynti- ja varaussivustot noudattavat samanlaista algoritmia kuin lentohakuja keräävät sivustot.

Liity postituslistalle tai pistejärjestelmään

Mikäli et ole kyllästynyt ruuhkaiseen sähköpostiin kannattaa tilata uutiskirje. Sähköpostitse saat aika ajoin tietoa tarjouksista ja uusista kampanjoista. Lisäksi lentoyhtiöillä on erilaisia bonusjärjestelmiä mitkä palkitsevat eri tavoin kuluttajaa hänen käyttämistään palveluista. Voit käyttää kertyneitä bonuksia maksamalla yhteistyökumppaneiden palveluista tai lentoyhtiöiden lisäpalveluista. Näissä on kuitenkin varsin korkeat palkitsemisportaat, joten harvoin matkustavan ihmisen hyöty on kohtalaisen pieni.


https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml