Hotellit ja muu majoitus Suomessa

Sivulla on affliate linkkejä

Hotellit Suomessa

Suomessa on monipuolisia majoitusvaihtoehtoja yöpymiseen lomalla tai työmatkalla. Erilaiset hotellit tarjoavat laadukasta palvelua ja unohtumattomia kokemuksia sekä rauhallisia yöunia. Kaupungeissa sijaitsevat hotellit ovat täydellisiä tukikohtia kaupunkiseikkailuille. Hotelleissa modernit mukavuudet yhdistyvät usein historiallisiin rakennuksiin ja designiin, jotka kunnioittavat suomalaista estetiikkaa. 

Useat boutique hotellit mahdollistavat tasokkaan ja onnistuneen ja rentouttavan loman. 

Suomi on myös tunnettu ainutlaatuisista majoitusvaihtoehdoista kuten lasi-igluista Lapissa, joista voi ihailla revontulia nukkumisen lomassa. Lisäksi löytyy paljon muita ainutlaatuisia majoitusvaihtoehtoja kuten kylpylähotelleja.

Valitse ja tee hotellivaraus mahdollisimman varhain, koska hinnoittelu hotellien varausjärjestelmissä on yleensä dynaaminen. 

Dynaaminen hotellihuoneen hinnoittelu 

Mitä enemmän on samalle ajankohdalle on asiakkaat varanneet tai katselleet samaa hotellia, hinta hotelliyöpymiselle nousee.

Varaa edullinen hotelli

Momondo on maksuton ja inspiroiva maailmanlaajuinen matkahakusivusto, joka vertailee hotellihintoja täysin läpinäkyvästi. Näet aina viimeisimmät tarjoukset ja hinnat hotellimajoitukseen, läpinäkyvästi ilman lisäkuluja.

Radisson Hotelleissa olet lähellä suosittujen kaupunkien keskustaa. Tasokkaat hotellit antavat mahdollisuuden tutustua kaupunkien nähtävyyksiin ja nauttia kotimaisista suosituista matkakohteista ja -kaupungeista samalla nauttien tasoikkaasta majoituksesta. Radisson Hotellit sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Lomaile kotimaassa tai vietä staycation Helsingin sykkeessä. Suomessa Strawberry ketjun hotelleja ovat tasokkaat ja laadukkat designhotellit kuten Hotel F6, Hotel Fabian, Hotel Lilla Roberts, Hotel Kämp, Hotel Heaven, Hotel Clarion Hotel Aviapolis - lentokenttä Helsinki-Vantaa, Hotel St.George, Hobo Helsinki, KlausK Hotel, Glo Hotel Sello - Espoo, Glo Hotel Art, Hotel Clarion Hotell Helsinki, Glo Hotel Airport - lentokenttä Helsinki-Vantaa, Hotel Ax, Hotel Calarion Hotel Helsinki Airport - lentokenttä Helsinki- Vantaa, Comfort Hotel Helsinki Airport - lentokenttä Helsinki-Vantaa

Tutustu hotellitarjontaan Helsingin parhaissa osoitteissa. Ulkomaille, lentoja odotellessa löydät hotelleja myös aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman tuntumasta.

Naantalin Kylpylä on kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä. Naantalin Kylpylä tarjoaa täydelliset puitteet todelliseen irtiottoon arjesta: tasokkaat huoneet, ylellisen spa & wellness -osaston, useita ravintoloita ja tietysti monipuolista viihdettä. Naantalin Kylpylä on erinomainen vaihtoehto myös lapsiperheille Muumimaailmassa vierailun aikana.

Ruissalon kylpylä sijaitsee Turussa luonnonkauniilla Ruissalon saarella keskellä luonnonpuistoa. Ikkunoista ja ulkoterassilta avautuvat Airiston upeat merimaisemat ja ympäröivä luonto tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet kansainpuiston ainutlaatuisissa tammimetsissä ja pitsihuviloiden lomassa. Ruissalon kylpylä on erinomainen vaihtoehto nauttia luonnon rauhasta kiireettömästi, mutta kuitenkin lähellä Turun kaupunkia.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Huoneistohotellit

Kodinomaisuutta ja mukavuutta matkallasi tarjoaa huoneistohotellit, jotka yhdistävät hotellin palvelut ja kodin mukavuudet. Huoneistohotellit ovat erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat tilaa ja itsenäisyyttä matkustaessaan. Huoneistohotellit Suomessa tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän itsenäisyyttä ja hotellipalveluita. Olitpa sitten liikematkalla tai lomalla, huoneistohotellit tarjoavat tilaa, mukavuutta ja mahdollisuuden elää kuin paikalliset – omassa rauhassa, mutta palveluiden äärellä. Huoneistohotelli on edullinen majoitusvaihtoehto myös isommalle matkaseurueelle.

Forenom huoneistohotellit sijaitsevat keskeisellä paikoilla, lähellä nähtävyyksiä ja palveluja. Laadukkaat ja mukavat huoneistohotellit. Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kemi, Kempele, Kuopio, Lahti, Raahe, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus.

Hostellit

Edullista majoitusta ja ainutlaatuisia kokemuksia löydät majoittumalla hostelliin. Hostelli on loistava valinta matkalla hinnan sekä rennon ja yhteisöllisen tunnelman ansiosta. Tapaat eri puolelta maailmaa saapuneita saman henkisiä matkailijoita hostelleiden viihtyisissä yhteisissä tiloissa.

Laadukkaat ja edulliset hostellit - Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kerava, Kuusamo, Nurmijärvi, Vantaa

Huoneistomajoitus

Huoneistomajoitus sopii erinomaisesti silloin mikäli matkaseurueessa on useampia ihmisiä. Kalustettuja asuntoja vuokrataan myös lyhyempien vierailuiden ajaksi. Airbnb on mullistanut matkailualan tarjoamalla matkailijoille mahdollisuuden vuokrata ainutlaatuisia majoituspaikkoja ympäri maailmaa. Suomessa Airbnb-majoitus vaihtelee kaupunkiasunnoista maaseudun mökkeihin, tarjoten jokaiselle matkailijalle jotakin. Airbnb tyylinen majoitus Suomessa tarjoaa joustavuutta ja monipuolisuutta matkailijoille, jotka etsivät kodikasta majoitusta tai ainutlaatuista loma-elämystä. Löydät Airbnb majoituksen sovelluksen kautta tai hotellihakukoneista.

Mökit ja huvilat

Vuokramökit tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden kokea aitoa suomalaista mökkielämää. Vuokramökit ovat suosittu tapa nauttia Suomen luonnosta ja tarjota itselleen rentouttava loma. Vuokramökkien valikoima Suomessa on erittäin laaja. Voit valita mökin, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi – olipa kyseessä sitten rauhallinen rantamökki järven rannalla tai hyvin varusteltu huvila hiihtokeskuksen palveluiden äärellä. Vuokramökit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä lähelle luontoa. Vuokramökkien etuna on, että ne tarjoavat kaikki kodin mukavuudet keskellä luontoa. Useimmat mökit ovat täysin varusteltuja, ja niissä on keittiö, sauna ja mukavat nukkumatilat myös isommalle seurueelle. Olipa kyseessä sitten perheloma, romanttinen viikonloppu tai ystävien kanssa vietetty aika, vuokramökki tarjoaa puitteet unohtumattomille muistoille.

Lomarengas on Suomen kokenein mökkivuokraaja. Lomarengas välittää yli 4200 erilaista mökkiä, rantamökeistä hiihtomökkeihin ja luksusmökeistä erähenkisiin asumuksiin.

Maatilamajoitus

Maatilamajoitus on erinomainen majoitusmuoto, missä yövytään maatilalla tai sen läheisyydessä. Maatilamajoitusta tarjoavilla yrityksillä on majoitukseen esimerkiksi aitta, huone, mökki tai piha-alueella on mahdollisuus telttailuun tai asuntovaunun ja matkailuauton kanssa yöpymiseen. Maatilamajoituksessa on usein myös aamupala tarjolla sekä tarvittaessa myös muut ruokailut. Maatilamajoituksessa voit nauttia maaseudun rauhasta, luonnosta ja eläimistä, sekä tutustua maatilan arkeen ja tuotteisiin. Maatilamajoitus sopii hyvin perheille, pariskunnille, ystäville ja yksin matkustaville, jotka haluavat kokea jotain erilaista ja ekologista lomailua sekä ajanvietettä hieman erilaisessa, kiireettömässä ja hiljaisessa ympäristössä.

Suomessa on lukuisia leirintäalueita, jotka tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia lomailuun luonnon keskellä. Olipa mieltymyksesi matkailuvaunussa, matkailuautossa, teltassa tai mökissä yöpymiseen, löydät varmasti sopivan paikan. Ympäri Suomea löytyy erilaisia ja eritasoisia leirintäalueita. Osa camping alueista on auki vain kesäisin, mutta monet palvelevat ympäri vuoden. Leirintäalueet tarjoavat runsaasti erilaisia palveluita matkailijoille. Majoitusvaihtoehtoja on monia: voit yöpyä teltassa, matkailuautossa, matkailuvaunussa tai mökissä. Jokainen leirintäalue ei kuitenkaan tarjoa kaikkia vaihtoehtoja, joten kannattaa tarkistaa etukäteen, millaiset majoitusmahdollisuudet kultakin alueelta löytyvät.

Leirintäalueiden lisäksi löytyy runsaasti myös matkaparkkeja eri puolella Suomea. Matkaparkeissa on yleensä palvelut karsittu minimiin mutta käyttösähkö löytyy useimmista.


https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml