Kauppakeskukset Jyväskylä

21.01.2023

Jyväskylässä sijaitsee kaikkiaan 6 kauppakeskusta. Kauppakeskus Forum, Jyväskeskus, Keljon kauppakeskus, Seppä sekä Torikeskus.

Kauppakeskus Forum

Kauppakeskus Forum. Kauppakatu 20-22, Jyväskylä

Forum Jyväskylässä vietät aikaa kahvittelun, lounaiden ja illallisen kanssa. Shoppailua, päivittäistavaroita, viihdettä ja kaupunkikulttuuria. Forum on Jyväskylän keskustan suurinkauppakeskus. Pysäköinti kolmen ensimmäisen tunnin ajan 1 euro/tunti.

Kauppakeskus Jyväskeskus

Kauppakeskus Jyväskeskus. Kauppakatu 29A, Jyväskylä

Kauppakeskus Jyväskeskus sijaitsee keskellä Jyväskylän ydinkeskustaa. Jyväskeskus on palvelukokonaisuus, josta löydät monipuolisten liikkeiden lisäksi elokuvateatterit, ravintolat. Sunnuntaisin maksuton pysäköinti.

Kauppakeskus Keljo

Kauppakeskus Keljon kauppakeskus. Kylmälahdenkatu 6, Jyväskylä

Keljon kauppakeskuksessa palvelee yli 20 asiantuntevaa erikoismyymälää. Valikoimista löydät päivittäistavarakaupan tuotteet, miesten ja naisten vaatteet, korut ja asusteet, kodinkoneet, suutarin, Alkon, apteekin sekä herkulliset kahvila- ja lounaspalvelut.

Kauppakeskus Seppä

Kauppakeskus Seppä. Ahjokatu 3-5, Jyväskylä

Kauppakeskus Seppä on Keski-Suomen suurin kauppakeskus missä on ilmainen pysäköinti. Kauppakeskus Sepässä on lähes 50 erikoisliikettä. Kaupungin monipuolisin ja laajin Ravintolamaailma on auki viikon jokaisena päivänä.

Kauppakeskus Torikeskus

Kauppakeskus Torikeskus. Yliopistonkatu 36, Jyväskylä

Kauppakeskus Torikeskus on kauppakeskus Jyväskylän ydinkeskustassa. Kauppakeskuksessa on laaja tarjonta kauneudenhoitoon, terveyteen ja muotiin. Torikeskuksesta on myös 5 erilaista kahvio- ja ravintolapalveluja tarjoavia yrityksiä.


https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml