Vuokralle tarjotaan retkiauto

Vuokrataan retkiauto

Vuokralle tarjotaan matkailuauto tai retkeilyauto. Matkailuauton tai retkeilyauton vuokraaminen on helppo ja edullinen vaihtoehto loman viettämiseen. Asuntoauton tai retkeilyauton vuokraaminen on edullinen vaihtoehto, mikäli haluat loman tai vapaa-ajan viettää tehokkaasti sekä nauttia eri kaupungeista, nähtävyyksistä tai tehdä "etätyötä" upeissa maisemissa.

Vuokralle tarjotaan Retkiauto Adria Twin Supreme SGX 640

Vuokralle tarjotaan retkiauto. Vuokraa lomalle retkiauto, jolloin sinulla on majoitus valitsemassasi kohteessa ja maisemissa. Loma on parasta, kun aikatauluista ei tarvitse välittää ja voit nauttia vapauden tunteesta. Erittäin hyvin varusteltu retkiauto tarjotaan vuokralle. Miltä tuntuisi tutustua kotimaahan tai jopa Ruotsiin tai Norjaan sekä nauttia kaikista nähtävyyksistä ja luonnosta ilman huolta yöpaikasta.

Harkitsetko retkeilyauton ostoa ja haluaisit ensin testata, millaista "vanlife", asuntoautoilu tai retkiautoilu oikeasti on?

Jalbetravels vuokraa retkiauton kaikilla mukavuuksilla. Vuokralle tarjotaan Adria Twin Supreme SGX retkeilyauto. Retkiauto on todella hyvin varusteltu. Ajomukavuuksia on automaattivaihteet, kaistavahti ja vakionopeuden säädin sekä tietysti ilmastointi. Pysäköinti on helppoa peruutuskameran kanssa. Retkeilyautoa voi ajaa, mikäli omistaa B-luokan ajokortin.

Auto on rekisteröity neljälle. Kaikista parhaimman kokemuksen retkiautosta saat, mikäli seurueeseen enintään kuuluu 3 aikuista tai 2 aikuista sekä 2 lasta. Näin on kaikille parhaimmin tilaa yöpymiseen sekä vapaa-aikana sisätiloissa. Sänky on sähköisesti nostettavissa ylös, jolloin tilaa riittää esimerkiksi oleskeluun tai harrastusvälineisiin runsaasti.

Ilmastoinnilla saa nukkumatilat viileäksi. Webasto-lämmitys takaa miellyttävän lämmön sisätiloihin tarvittaessa. Retkiauton sisätiloihin integroidussa keittiössä saat kokkailtua ateriat. Iltaa voit viettää markiisin alla nauttien maisemista eikä vesisade haittaa. Tehokas aurinkopaneeli tuottaa sähköä, jolloin olet riippumaton verkkovirrasta ja majoitus onnistuu melkein missä tahansa, kunhan noudattaa jokamiehen oikeuksia eikä aiheuta häiriötä kanssaihmisille. Polku- ja sähköpyörät kulkevat helposti ja kätevästi lukittavalla telineellä, auton takaosassa.
https://rss.app/feeds/8MbUCyC9gzsVCGze.xml